Skip to content
HAStikke gezond worden en blijven in coronatijd
Menu

HAStikke gezond worden!

HAStikke gezond worden! is een online leefstijlprogramma. Je leert hoe je een start kunt maken met een gezonde leefstijl. Aan het eind van dit programma heb je een aantal gestelde doelen gehaald en zijn de eerste resultaten zichtbaar. Verder heb je kennis opgedaan over de leefstijlfactoren bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Ook weet je hoe je plannen moet maken om je doelen te gaan bereiken.

Je kunt bij HAStikke gezond worden! uit 3 verschillende pakketten kiezen. Zo kun jij zelf bepalen welke vorm van begeleiding jij van ons nodig hebt.

Je doet in het pakket BASIS de online lessen geheel zelfstandig. In het pakket UITGEBREID krijg je naast de online lessen individuele begeleiding op maat door middel van individuele online coachgesprekken. En als je voor het pakket COMPLEET kiest krijg je er ook nog eens online Personal Training bij.

We zijn op dit moment (Maart 2021) een pilotfase aan het draaien met dit programma. Wil je op de hoogte gehouden worden van dit programma? Stuur ons hier even een bericht.

HAStikke gezond blijven!

Ons tweede programma heet HAStikke gezond blijven! Dit programma is een verdieping op HAStikke gezond worden! Zo wordt jouw kennis over een gezonde leefstijl uitgebreid met verdiepende onderwerpen. Maar je gaat vooral aan de slag met het volhouden van gezond gedrag. Aan het eind van dit programma heb je geleerd wat jouw valkuilen zijn en hoe je ze kunt vermijden. Ook heb je om leren gaan met terugval. Met als resultaat dat je gezonde nieuwe gedrag nog beter volhoudt.

HAStikke gezond blijven! is nog in ontwikkeling en is alleen te volgen als je ons eerste programma hebt doorlopen.